Introductie

Na mijn studie rechten aan de universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest als jurist en teamcoordinator bij de stichting Rechtshulp in Hoorn, Alkmaar en Haarlem. Sinds 2004 ben ik werkzaam als advocaat en sedert 2010 tevens als mediator. In de loop der jaren heb ik uitgebreid kennis en praktijkervaring opgedaan in het familie- en arbeidsrecht. De keuze voor mediator als tweede beroep is ingegeven door de ervaring dat een rechtszaak niet altijd een duurzame oplossing brengt, zelfs niet als het resultaat voor de cliënt(e) gunstig is. Mediation is de beste manier om een conflict op te lossen en als je op een goede manier uit elkaar wilt gaan. Mediation is een middel  om samen afspraken te maken; of dat nu in de privésfeer is of in de zakelijke sfeer.

"Mediation is de beste manier voor partijen om hun geschil tot een einde te brengen."

In mijn beide beroepen (mediator en advocaat) houd ik mijn kennis en kunde goed bij. Kwaliteit is erg belangrijk. Ik ben MfN-registermediator en daarmee voldoe ik aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Mediators. Ook ben ik vFAS advocaat-scheidingsmediator en voldoe ik aan de eisen van de vereniging voor Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators. Daarnaast ben ik rechtbankmediator.

Op mijn arbeidsmediations is het MfN-mediationreglement van toepassing, op mijn familie- en echtscheidingsmediations tevens de vFAS Gedragsregels advocaat-mediator.  

Openingstijden

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00

Adres

Geldelozeweg 47B,
1625 NW Hoorn
T: 0229-266068
E: overkleeft@overkleeftdoornink.nl